Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hú, Bodi, ezzel a fekete oxidos-festékes nemtudom mivel nagyon jó lett a cucc.

PSoft

Nagyon frankó lett!!
Ezek szerint jutottál 1-ről a 2-re.
Már ami a Bmp2Cnc-t illeti.
[#eljen][#eljen]

000000000

ez a legegyszerűbb ,és nagyon spéci progi!a kis öccse a sympli cam,és az is nagyon jo!:)))

PSoft

Tudom,azért vettem meg mindkettőt.:)

000000000

azért van ott még mit,mit javitani...egy két részlet igen hiányos...az   e-g  még nem igazi.

PSoft

Hol kell javítani?
Mi nem az igazi?
Kinek válaszoltál?
[#nemtudom][#nemtudom]

000000000

csak gondoltam jelzem, hogy az e-betük és a g-betük nem igazán olvashatóak az összefolyás miatt..mármint a kimart táblán.[#kuss]

000000000

jo az barátom,csak a fényes rézlemez vissza tűkrözödik,és a festék nem ad elég konturt neke!Bodi nem csinál fél munkát!:)))

000000000

Jó kis tábla. Kézzel, ecsettel festetted ki?

000000000

Igen,nagyon jó kis progi,mégegyszer köszönöm a segítséget.

000000000

Egyszerűen lefujtam feketével, majd száradás után polír papírral lecsiszoltam.

zczzn9622

Jó lett, ilyen elven szerintem pl: nóniuszt is lehet csinálni, bekened hidegbarnítóval, száradás után felpolítozod és így a vonalak szebbek és jobban láthatóak.

7kcyndjdg

Nagyon tetszenek Íjász fórumtárs órái. Én is készítettem egyet, igaz nem mutatós hanem elektron csöves. 6-os maróval tömör Afrikai kemény fából martam a házát és viaszal impregnáltam.  

http://www.ecomedia.sk/obr/nix.jpg" border=0>

000000000

Érdekes megoldás, igazi retro. Sötétben szépen világíthat. És hol van az elektronika?

7kcyndjdg

Minden komplett benne van. Egy kétoldalú nyák minden SMD 0805-vel van ültetve. Kivülről csak 9V-os tápot kap.