Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

v2vhwz32z

Nehéz dolgot adtál.. hogy tudnék ebbe a munkába belekötni?? [#wink]
Annyit tudnék hozzátenni, hogy ha Te is, akár csak a két kezed látszana a fotón, jobban kijönne a mélysége, méretei.. írtad milyen nagy![#eljen]

v2vhwz32z

Psoft! Erről a piromániásról tudunk valamit (Pirogravura pe lemn, Daniel Radut) hogy milyen technikával csinálja? Lézer vagy izzószál lehet a gépén?

xfg6v697j

Izzószállal,ott az oldelán egy videó.

2dbfy8y

Gyönyörű! [#worship]

cncvikto: Ha rajta lenne a két keze a fotón....
Akkor hogyan fotózna? [#nevetes1] Nekem még nem sikerült kéz nélkül. Hacsak nem önkioldót használ... Azért bele húzhatunk ha Íjászt le akarjuk körözni....

PSoft

Fogd fel úgy,hogy ezeknek a lézeres,pirográf,stb.munkáknak a képei,csak "hiánypótlásként" kerülnek fel.:)

Természetesen,mint minden másnak,ennek is vannak szépségei,de...
Azért a Te/ti relief munkáitok messze felülmúlják ezeket,tudásban,és technikában is.

Kevés a szép relief munka,vagy egyáltalán csak relief munka mostanában.
Illetve,kevés kerül fel ide közülük.:((

Dicséretes,hogy legalább Te publikálod(is)a munkáidat.
Mestere vagy Te a "késnek,villának"!
[#eljen][#worship]

tfpk6pks3

Igen én is érzékeltem ezt a hiányt.
Ez nem azt jelenti, hogy ne tetszenének a pirós munkák, sőt. Csak hiányoznak a domborműves alkotások is.
Nem tudom miért. Csak nem ment el, az alkotói kedv...
Mindenesetre ami rajtam múlik, megteszem most is, csakúgy mint régebben. Hátha egy kis inspiráció jót tesz... Emlékszel akkor is az ArtCAM, meg az ezt készítettem volt a két fő topikom. Most sem lesz ez másként. Teszek fel majd egyszerűbbeket is, mert nem elvenni akarom senki kedvét, hanem inkább meghozni. Most, hogy az irígység kikopik/ott, hátha megjön az alkotó kedv és néhányan talán veszik a fáradtságot, hogy a fórumnak is adjanak belőle...
És már be is indul az "élet"

Köszönöm a dícsérő szavakat. Mint, ahogy mindenkinek, mi tagadás, nekem is jól esik.... [#wink]

tfpk6pks3

Így gondoltad??...  [#wink]

http://cnctar.hobbycnc.hu/%cdj%e1sz/K%e9pek/Kezd%f5%f6szlop1.JPG" border=0>

PSoft

Habár,nincs a képen,de...
Látom a kisbaltát,a jobb kezed szorításában.:)

Kiretusáltad!???:))

s7manbs8

Jobb, ha egy fa így végzi, mint tűzrevalóként. :)

tfpk6pks3

Hát, hogy te mindent észre kell vegyél.... [#circling]

tfpk6pks3

Azért, majd fűteni is kell... így ami lejött róla..... [#wink]

eivmhrm04

Egy kicsit farigcsáltam én is,egy tölgyfa ajtó aminek a mérete 2150*1000.A kép nem igazán sikerült, a napocska kicsit megtréfált.

eivmhrm04

Ja és még valami ,ez nem 2 ajtó .Egyik oldala masik oldala .