Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

na, jó, látom még mindenki alszikkk

a pezsgőt valóban nem akartam meginni...
úgy jártam, mint az elsőrandis fiú... nem tudtam  visszatartani...
kilőtte... azóta keresem a drótot...

pontosan tudjátok, hogy a hűtőkenő folyadékot mindigis majomgecinek mondjuk egymásközt, ha adjunktus(nő)nél feljebb jön valaki, akkor: majomtej...

és ráadásul egy hete tudtam meg, hogy a lányoknak
fiatalító kence...  

na, jó, a lányok velünk fiusítva voltak, mindigis, hogy ne kelljen ragzási nehézségekkel küzdeni...

000000000

a modi ezt törli?... cnc   CNC , majd mindjárt kijön 2 csavar után a gondolat ereménye

000000000

keri

Patex folyékony szöget szoktam használni, az ragad mindenre, csak a vizet nem szereti.

000000000

de miután "megköt" már nem tudsz nekiártani?

keri

Zuhanykabint ne rakj össze vele, de a konyhabútornál teljesen jó.

000000000

azon aggódtam, hogy a laminált felületre nem ragad a faragasztó...
bár nem tudom...
a tavalyi veszteségem, kedves társam/barátom/barátnőm kedvére lapraszerelt fenyőbútor... valóban szép... volt

"elcseppent" két csepp a KÍNAI GRÁNIT lapra, szép volt... okkor még)
gondoltam, miaz nekem, üvegzsilett...  
kiszakadt a gránit GRÁNIT felülete
faragasztó

keri

:)

Azért ott a "gránit" sem volt a helyzet magaslatán.  

000000000

A kínai gránit annyira természetes anyag mint a 2 komponensű műgyanta   [#hehe]
Remélem értitek a célzást?  

000000000

Kedves Zsuzsa!
ezt készítettem a gépemmel...
neked húsvétra...
http://www.imgserv.com/images/2014/04/18/fJRSyOd.jpg" border=0>
a tyúkkal még próbálom megetetni a golyókat, vagy a golyókkal a tyúkot... ha sikerül, elküldöm, akkor majd "látod"

rc2wh7kc

s7manbs8

Ezt 3mm-es egyélű maróval martam, amit Sir-Nyeteg volt olyan kedves és küldött nekem. Bevált erre úgy néz ki, persze lehet eredetileg alumíniumra vettem, de erre is megfelel. A kukorica maró lehet nem jó fára, legalábbis még nem mertem kipróbálni, bár lehet az is jó lenne, olyanból meg 2mm-esem van nekem is.

Ez össze van dugva csak, elég szorosan megy bele, a gépemmel úgy martam ami a kivágás, ugyanolyan vastag az anyag is, de mivel a fa at kicsit csak sálas, pihés, és ahogy kivágja így pont jó, meg persze, ha nem lenne passzos bele, az átmérőn csalva a szerszámmal lehet szűkebbre bővebbre készíteni és akkor pont bele menne, de nem kell, mert valahogy eltaláltam pont. Az volt a célom is, hogy olyan módon legyen ez a szerkezet, hogy össze lehessen rakni, ragasztás nélkül és úgy is stabil maradjon, ez jó is lett, meg még megint van módosítási ötletem, egy másik hasonló formára stb. csak azt is meg kell rajzolgatni, de a rajzolás is egyre jobban meg, hogy most már pár órát eltöltöttem azzal a programmal is, mint valami artcam tanfolyamon mondjuk valaki.

000000000

Szia!
Ezek szerint ezzel a 2W teljesítményű kék(félvezető)lézerrel tökéletesen lehet nyákot "gravírozni"? A vezető felületet lefújtad valami matt fekete festékkel?  
Üdv: PP

000000000