Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Semmiképpen sem sértésnek szántam.
Ha annak vetted akkor elnézésedet kérem.
[#wave]

000000000

Erre manapság nincs jó magyarázat. Ha nem vagy biztos egy ilyen alapvető dolog helyesírásába, nézd meg a neten, és csak utána írd be ide.
Ugyanis nekem úgy tűnik, mindenféle "szir-rossz" más link miatt órákat töltesz el a gép előtt, és nyomod fel ide, erre a fél perces odafigyelére biztos lenne időd, ha már nem tudod megjegyezni pár fontos szó magyar nyelvtanát.

000000000

na már én is elcseszem a kapkodásban... helyesen: helyesírásában

istvan58

érdekes más idegen fórumon nem szolják le az embert a rosz angol-ért például.
De mink Magyarok vagyunk....na ez van....

000000000

Ez nem külföldi Fórum.  
Szerintem vannak alapvető dolgok, és mint Kari is megjegyezte, ez nagyon szembántó volt. Most őszintén: ha pl. Te kapsz egy ilyen hibákkal teli árajánlatot, komolyan tudod venni azt?:)

istvan58

inkább nem nyilatkozom most ebben.
én próbálok helyesen irni, már amenyire töllem telik....igaz soha nem tanultam magyar nyeltant!

istvan58

000000000

Pedig hidd el, hogy külföldi fórum!
Egy angol területen élő, magyarul gagyogónak külföldi!
Pont úgy, mint nekünk egy angol nyelvű fórum, ahova beírkálunk és a másik kitalálja, hogy mit is akartunk kérdezni!
És nem anyáz le, ha kici kinai occó tájszólást vesz ki a sorok közül!
A magyar meg nyelvtanórát rendez egy beszélgetésből.
Lásd:  HE fórum!

w0hgtwf3w

Uraim !!
Nem akartam ilyen vitát kirobbantani.
Kérek mindenkit lapozzunk, akinek nem megy annak egy helyesírás ellenőrző mindenképp segít.
További szép napot.

3vv2btrhv

Tibor45 sajnos a személyemre érzékeny , ha más tette volna ugyanezt észre vette volna .
ő az én linkeléseimet szennynek tartja , pedig nem az mivel nem én csináltam . A széles látás az ö szemében csicsa világ .  
A helyesírási ellenőrzést mindig használom , de a link cím  bezárásánál nem működik .
Ha hivatalos levelet írok azt is ellenőriztetem .De ez egy csevegő fórum .  

3vv2btrhv

ha más tette volna ugyanezt észre sem  vette volna .

w0hgtwf3w

Lépjünk tovább.
Nem érdemes erre több szót fecsérelni.

zozo

"Ha nem vagy biztos egy ilyen alapvető dolog helyesírásába, ..."

helyesírásában [#wink]

z2a2u8wf

Én rendszeresen beszélgetek a kínai eladókkal az ebayon úgy hogy a mondandómat lefordítom googlival angolra. ő is ezt csinálja csak a kínait fordítja angolra. soha senki nem szólt érte hogy valamit rohadtul elírnánk nyelvtanilag.
igaz hogy vigyázni kell az anyanyelvünkre de azért ez már régen nem az iskolapad. néha hibázik az ember. nem lehet elnézni egymásnak ezeket a kis ballépéseket?

z2a2u8wf

és ha már itt tartunk a magyar nyelvben az ilyen jelek sem elfogadottak és elismertek tehát kéretik őket mellőzni Pl: :) :( :-)