Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

3vv2btrhv

Megdöbbentö !!mégis az ember a lényeg !!

Motoros

Igen , ezt próbálják leutánozni cnc-vel ( v-bit) de a felület minősége még nem az igazi. Tán ilyen szép sima fényes nem is lessz soha.
Kíváncsi volnék hogy az órák belső részeit milyen gépen gravírozzák, vagy azt is kézzel?
http://www.engravingschool.com/handengraving.wmv" TARGET=_fnew>ITT A videó

000000000

Most már, hogy megy a Mach-ban az iránykövetés nem gond géppel megcsinálni.

Motoros

Ez ha tényleg jól működik akkor szinte új távlatokat nyit a dekor gravírozásban ..jobbanmondva talán ez nem is gravírozás lesz hanem vésnöki munka.
Bár ezt a kását sem fogják olyan forrón enni.

000000000

Nem véletlen, hogy szorgalmaztam ezt a kérdést, mert egy erős CNC csodákra lesz képes ezzel a módszer.
A plotterem sajnos nem alkalmas  fémm  "faragására".
Jól látod új távlatokat nyit.

3vv2btrhv

Csak akkor ha irnak hozzá egy spéci programot , a v-carve modszer szerintem nem jó erre de ez az én véleményem látva a videot ahol a kezdés és a forgatás kombinácioja adja az eredményt . De tényleg érdemes vele foglalkozni

3vv2btrhv

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=57019" TARGET=_fnew>Hurelmélet -melegitve

e7c897sd8

Ubuntu Linux Live lemez EMC2 2.2.2:
Boot-olós linux lemez cnc vezérlő programmal. Kipróbálható cd-ről, de telepítheted is a windows  mellé!

http://www.linuxcnc.org/content/view/21/4/lang,en/" TARGET=_fnew>Ubuntu + EMC2 Live

3vv2btrhv

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Kristály Árpád

Hallihó Tibor!
Szerintem lehet, hogy neked egy csevegő linket kellene létrehozni......
Ne adj Isten...keres valaki netán....CNC linket talán ne is fáradjon!
Persze megint meg is sértődhetsz, de nem ez volt a célom!
Mivel a Googli.....mindenkinek rendelkezésére áll....teljesen feleslegesnek tartom....akinek ebbéli vegyes igénye van ki tudja elégiteni!
Ha szakmai linkeket teszel azt Én magam is külön köszönöm!
Üdv.: Árpi

3vv2btrhv

és miért nem teszed meg ??  Nem sértödök meg leszoktam rolla , van más megoldás erre .

000000000

Tibor!
Csatlakoznék Árpádhoz, kár ezeket linkelketned,
ilyen alapon mindenki tudna naponta 10-et
is írni. Ez virtuális lomtár gyűjtés így, kár
a fórumot terhelni nem is közvetlenül idevágó
témákkal. Kérlek, kímélj meg engem, de gondolom
másokat is (Árpival már ketten vagyunk) ezektől.