Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Meg is csinálták: Az E400-nak volt ilyen változata. Van nálam róla letölthető irodalom. Azért szerintem nem egyszerű dolog a szinkron hajtás.

designr

Egy kis esti néznivaló..
Titán vázas kerékpár készítése.
Egyedi kerékpár.

iv43r83d

Béni

Szalai György

Na, végre megtaláltam. Jó, segített benne egy kiváló szakember. Jóvanna, Ő találta meg és kérésemre megmutatta.
Hogy hova van az leírva, hogy a keményfapor rákkeltő anyag?

26/2000. (IX. 30.) EüM rendelet 2. § ad)

Hátha senki mást nem érdekel.[#nemtudom]

jani300

kis bütykölés
Igazából ilyesmi dolgok tetszenek :)
Hátsóhíd átalakítás esztergán .
Az én gépemen nincsen ez a gyorsjárat a lakatszekrényen .
Kíváncsi vagyok hogy eredi megoldás e , vagy utólagos ráépítés .

jani300

kmajer

Ezt sem a reggeli kávé előtt programozták...

jani300

Ágyköszörülés
NO ,végre megvan az MVE felhasználási lehetősége :)

jani300

6rk75uezn

De kiváncsi lennék hogy ez igy milyen pontos lesz.
Biztos jobb lesz mint volt :)

6rk75uezn

Ilyen változata?
A sokszög esztergáról tudok ahol a fóorsó tud elmozdulni,de ilyenről nem.
Utánakeresek nálad.

vadember

Ha tisztességesen meg akarja csinálni, akkor ezután behántolja egy tusírléchez. Ha nem hántol akkor pedig a gazdagép pontosságát másolja át, ami elnézve az ágyat sokkal jobb lesz mint eddig.

6rk75uezn

Szerintem csak elvileg lesz olyan pontos mint a "gazdagép" ágyazatának pontossága,ezen felül sok más tényező is befolyásolhatja a végeredményt.
Jelen esetbe sok hibát látok de alapjába véve nem rossz az ötlet,akár jó is lehet a végeredmény,főleg ha egy igen kopott gépágyat köszörülnek amibe van pl 1mm es kopás,ha sikerül 1 tizeden belülire megköszörülni azt már nem nagy dolog kihántolni belőle.

jani300

A két gép összedrótozásában van buktató .
Ha az megoldható megfelelő módon , akár működhet is a dolog . Van egy nagyon jó állapotú ággyal rendelkező Mve 340/150 gépem nem használom , így legalább nem csak útban lenne :(
A megmunkálási hossz az tetszik a dologban .