Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

000000000

Végig néztem.[#eljen]

b4nm7gjvr

Ennél már csak az lenne szép ha szembe lenne bugyi nélkül....
Júúújde perverzek vagytok és még engem szóltatok meg egy két szép cicis néni linkelésekor...
[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]
De a csajszik tényleg jók [#taps][#taps]

HJózsi

PSoft

Azért, képzelőerőd csak van,hogy...
Mi is lehet a "bokaszíj" mögött!:))

Sokkal jobb, szebb ez így, mint..."szembe bugyi nélkül"!
[#vigyor2]

b4nm7gjvr

"Sokkal jobb, szebb ez így, mint..."szembe bugyi nélkül"! "

Egyetértek!

PSoft

http://plancksconstant.org/blog1/image/sub3/naked_tourist1.jpg" TARGET=_fnew>Persze, attól még, a...."szembe bugyi nélkül" is lehet szép!!!
[#crazya][#vigyor2]

HJózsi

Hátam mögött a család, úgy hogy ezt most nem merem megnyitni ... :(

PSoft

Nézz szembe a családdal,és...
[#nevetes1]

b4nm7gjvr

Ha nincs unoka a közelben akkor simán ...ez még a mamának is tetszeni fog... lehet anno ő is ilyen szép volt, vagy te legalább is ilyen szépnek láttad! Az én házicicámtól már ezért nem kapok ki... sőt soha nem is tette szóvá...
Bár láttam nem is egyszer olyan párt az utcán ahola  srác félrenézett egy jó szoknya után és úgy nyakon vágta a házisárkánya hogy csattant...

PSoft

Sárkányeresztésről még...nem hallottál?
Ez esetben még, szél se kellene hozzá!
[#nevetes1]

HJózsi

Túl nagy a képernyőm, de szerencsére a vállam sem keskeny, kitakartam és megnéztem ... :D  tényleg szolid ...

HJózsi

Ja, de mi van, ha elrontok valamit és a fejemre esik?... Abból lesz az egységugrás! ... :D

PSoft

Az...kizárt!

Aki http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=hobbycnc&id=1441210905#235" TARGET=_fnew>ilyen jó fotókat tud csípőből...

Annak egy sárkány(eresztés) nem jelenthet problémát!
[#wink]

000000000

http://img.reblog.hu/blogs/24354/img_56531964d5732.gif?full=1&full=1" TARGET=_fnew>Akkor nézzed ezt! Ez félhomályban este messziről nem látszik.

b4nm7gjvr

Szép lehet egy villa a Balaton-parton,  
A Claudia mosolyát is sokra tartom,  
De nincs még egy olyan gyönyörű kontraszt a Földön,  
Mint a narancs tangabugyi a csokoládé bőrön.  
Egy kicsike csipke, meg egy csipetnyi selyem,  
És a látványtól elvesztem a fejem..