Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Sajnos a hegesztéstechnikások nem küldték a kapcsolási rajzot, meg is nehezteltem rájuk !
[#gun]

000000000

Semi exra nincs a dologban aban a bizonyos 1..2Liter vizben van a titok amit a kézi szerkezetbe feltöltesz csak igy kevesen ismerik mire is képes ha alkotoira van bontva viz!
6...7..8 osztály kémia!:)

svejk

Nem kell extra, ha van zsenialitás a dologban. :)
Vizet is lehet többféleképpen bontani.
Egy robbantott ábra azért érdekes lehetne.

s7manbs8

Kézrátétellel bontódik szerintem ebben az esetben. :)

000000000

Akor nem lene eladható valoszinü ha már rajzként részleteznék a lényegét!:)
De ehez hasonlo van több megoldásban is ahol a viz alkotoja adja a valos energiát a hidrogén nem a nagy áram!
Én amin per pilanat töprengek  anál inkább a hidrogén égéshöje a föszerep de nem kelenek több KW eletromos energia hozzá ez az elönye!:)

s2k5ycubj

Pedig a multiplazba beletolnak pár kw-ot,ha ezt nem szeretnéd akkor hidrogént kell belevezetni áram helyett,csak azt honnan szeded? És akkor még mindig nem plazma,mert szerintem kell hozzá az áram.Szerintem sokan töprengenek ezen most is.Ha meg tudnád oldani biztos hamar gazdag lennél.

000000000

De amit keresel az ez olyan vázlat ként meg felel spanyol zoli féle!?
http://i39.tinypic.com/2q034hf.jpg" border=0>

s2k5ycubj

Csinálni kell ilyet és egy kinai plazmavágóról megtáplálni,egy próbát megérne.De szerintem ahogy nagy tömegben elterjedt a levegős plazmavágó úgy ez is el fog,csak pár év kell.

s2k5ycubj

Azért ebből pár dolog tuti hiányzik a rajzról.

000000000

Amin én töprengek az vizbontásbol elégete hidrogén ehez nem kel kW ok!
Ez ugy müködik mind a lánghegesztö!
http://www.youtube.com/watch?v=mtdntfDVgNg&feature=related" TARGET=_fnew>HHO
http://www.youtube.com/watch?v=eGz5X1hB3Nw&feature=related" TARGET=_fnew>Ilyesmit is használhato HHO

000000000

Ez olyan morickásan felvázolt de a videon is kicsit félrebeszél spanyol zoli bele bele füz hideg fuzios részleteket is olyan meg zavarás képen!:)

s2k5ycubj

Egy próbát megérne,csak ne robbanna olyan könnyen a hidrogén. De valószínű egy darabig még awizni fogok.

000000000

Hát az acetilén sem veszély telenebb kényszer térfogat stb...
De hidrogént is lehet biztonságosá teni olyan Viz zár és visszaégés gátlo patronos modszerekel  ahogy régen fejlesztös meg oldások voltak az acetiléné .
1 osztályu az AWI is de az argon nem olcso.

svejk

Ha már így Zolizod a Spanyolt... :)
Talán ismered személyesen?

Azon csodálkozom, hogy Nyíregyházán volt a bemutató, és Sasi fórumtársunk nem is tudott róla??

000000000

Hát a ragozás nem egyszerü a nagyarban nekem igy könyebb!
Nem mostanálba volt ez a konferencia olyan 2000 körül!