Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Nem plazmavágó,hanem plazmahegesztő gép. Már létező és kapható berendezés,sajnos az ára csak erős idegzetűeknek való! Viszont zseniális találmány!

s2k5ycubj

Ja és a vízből lesz a plazmaív,illetve ha alut akarsz hegeszteni,vagy szépen vágni akkor felesbe kell víz és alkohol.

VighLajos

Akkor ezt már feltalálták, és kapható.
Mi köze az öregúr titokzatos találmányához?
...lehet, hogy figyelmesebben, a szkepticizmusomat és az eddig tanultakat félretéve, újból meg kellene néznem a filmet.

s2k5ycubj

Ez egy régi felvétel,eladta a szabadalmát és sok éve gyártanak ilyen plazmahegesztő gépet.Még a mostani nyomott áras kínai világban is millió feletti tétel sajna.

s2k5ycubj

Keress rá a youtubon és találsz róla sok videót,biztos tetszeni fog.

svejk

Ez a téma már vagy harmadszorra kerül itt elő a fórumon, értékelhetően senki nem tudott magyarázatot adni, a nyíregyházi Tv videója pedig szerintem borzalmas.
Szerintem itt mindenki elkönyvelte a "kamu" címszó alá.
Ha tudsz értékelhető infót szívesen olvasnám, ha a többieket nem ingerli.

000000000

Ami a videon van szurólángot a plazmához nemsok köze van!
Az a szép szuróláng eröteljes hidrogén ég el!
Én is hasonlo gépezetet épitek ithonta hegesztönek mert olcso az üzemeltetése és viz az alap hajtó anyaga + kis befektetésü eletromos energia!:)

e7c897sd8

Urak a Mester frissítette az oldalát:

http://turning.fw.hu/" TARGET=_fnew>turning

svejk

Mesélj róla ha nem titkos!

s2k5ycubj

Ez engem is érdekelne,de egyébként a plazmahegesztő nagyjából így működik,csak nem bontja előbb szét a vizet.

000000000

#2050 AZ utolso mondatban a megoldás !

000000000

Hát az önfentartó plazma pisztoly (ELETROMOS IV + LEVEGÖ KEVERÉKE) is valami ilyesmi jelenséget produkál de nem ez az elve! :)

xg2w6ib9x

Szia Svejk !
Ha még aktuális a téma, akkor a Multiplaz címszót ajánlom figyelmedbe. Nekem egy hegesztéstechnikás cég küldött át egy videót egy Multiplaz 3500 típusú vízzel (és persze árammal) működő gépről, ami forraszt, hegeszt és vág is. Maga a készülék megjelenésében is hasonlít arra ami a régi videóban szerepelt.  
Az ára nem kevés, de nem is milliós tétel, ahogy az elhangzott korábban, aktuális ára valamivel 2000 USD alatt van. multiplaz.com
Üdv: István

svejk

Ühüm.. akkor már csak azt kell eldönteni kinek is a találmánya :)

svejk

No meg hogy, hogy is működik pontosan.