Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Képek feltöltése

Indította Istuge, 2025 december 21, 10:43

Előző téma - Következő téma

Istuge

Üdv!

Hirdetés feladásakor (Piactér) nem lehet képet feltölteni a számítógépről. 
Valakinek ötlet, vagy tud valamit a miértről??KÉP.jpg

D.Laci

Nálam lehet képet hozzáadni.
Nem lehet hogy céges gépet használsz?
Telefonnal próbáltad?

Idézetet írta: Istuge Dátum 2025 december 21, 10:43Üdv!

Hirdetés feladásakor (Piactér) nem lehet képet feltölteni a számítógépről.
Valakinek ötlet, vagy tud valamit a miértről??KÉP.jpg

Istuge

Idézetet írta: D.Laci Dátum 2025 december 21, 13:32Nálam lehet képet hozzáadni.
Nem lehet hogy céges gépet használsz?
Telefonnal próbáltad?

Saját gépet használok, telefonról nem használom az oldalt, mert a gépemen vannak a fotók. 

gaben

Idézetet írta: Istuge Dátum 2025 december 21, 15:25Saját gépet használok, telefonról nem használom az oldalt, mert a gépemen vannak a fotók.

Ha gépről akarod, akkor fájlok hozzáadása és utána tudsz csatolni bármit.

rty42

A csatolás a hirdetéseknél nincs engedélyezve.
Sajnos a postimages.org (akiktől a "kék" képfeltöltő plugin van) gyengélkedett a napokban, de mostanra úgy tűnik stabilizálódott a helyzet  :St

szerk. : úgy tűnik hogy még nem az igazi, ha nincs ott a kék link, érdemes ráfrissíteni az oldalra, nekem előbb-utóbb előkerül és működik is.

gaben

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 december 21, 20:44A csatolás a hirdetéseknél nincs engedélyezve.
Sajnos a postimages.org (akiktől a "kék" képfeltöltő plugin van) gyengélkedett a napokban, de mostanra úgy tűnik stabilizálódott a helyzet  :St

szerk. : úgy tűnik hogy még nem az igazi, ha nincs ott a kék link, érdemes ráfrissíteni az oldalra, nekem előbb-utóbb előkerül és működik is.

Ja igen, a piactéren ez nem működik.
Gyorsan megtelne a jelenlegi tárhely, szóval az ok, ez.

Istuge

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 december 21, 15:33Ha gépről akarod, akkor fájlok hozzáadása és utána tudsz csatolni bármit.
Mindig a saját asztali gépemről dolgozok, így volt ez december 12-én is, amikor az utolsó hirdetésemet adtam fel. Akkor még meg volt a hirdetés szövege alatt a "Kép hozzáadása a bejegyzéshez" opció. Ma szerettem volna feladni egy hirdetést, de már nem volt meg az említett lehetőség, és nálam olyan sincs a hirdetés feladásánál, hogy " fájlok hozzáadása" (itt a hozzászólásnal viszont megjelenik a "fájlok hozzáadása").  És az érdekesség: ez van az Edge-nél és a Chrome-nál, viszont a Mozillánál meg van a lehetőség. Az első képen az Edget használtam, a második a Mozilla.Hajtóműves.jpgHajtóműves1.jpg

rty42

Sajnos esetleges, nekem chrome alatt hol ott van, hol nincs... az elképzelhető hogy a firefox esetében szerencsésebben jön ki a lépés és ott gyakrabban vagy esetleg mindig működik...  :-\

Istuge

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 december 21, 23:53Sajnos esetleges, nekem chrome alatt hol ott van, hol nincs... az elképzelhető hogy a firefox esetében szerencsésebben jön ki a lépés és ott gyakrabban vagy esetleg mindig működik...  :-\
Valószínűleg az utolsó Chrome és Edge frissítés miatt van ez. Próbaként letöröltem a Chrome-t és egy régebbi verziót raktam fel, és ott rendesen működött.

rty42

Ez abszolúte hihetően hangzik, nem valószínű hogy a postimages variált volna a pluginjával ha egyszer eddig működött...