Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

Elbandi

Sziasztok!

Valószínűleg nem a legmegfelelőbb helyen teszem fel a kérdést de talán nem vágnak ki innen emiatt.  :)  Szóval az volna a kérdésem, hogy 14-én, Budapesten a Kőrösiben megrendezésre kerülő CNC-s találkozón az UCCNC jelen lesz-e?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!

Kidwick

Idézetet írta: svejk Dátum 2025 június 09, 19:56Részemről a szerencse!
A 8 év alatt szakmai hozzászólásod gyakorlatilag nem volt, sőt általában az eladó portékáid sem voltak kifejezetten a fórumba illőek.
Mindezt írom úgy, hogy egyszer sem tiltottalak le, mindig elolvastam a hozzászólásaidat.

Ne vedd szívedre az írásom bizonyára rendes srác vagy, csak most épp Te vagy a soron.
Illetve nem írnám ezt ha nem ócsárolnád már többedszerre ezt az egyetlen mostani lehetőséget.

Az értelmes fórumtagok elfogadták, hogy ez van, egyelőre ezzel tud gazdálkodni az a csapat aki egyáltalán megpróbálja életben tartani a fórumot.

A lehetőség mindenki előtt nyitva áll, hogy egy jobb fórumot hozzon létre és ha ez megtörténik bizonyára farkafelvágva fogunk oda rohanni arra mérget vehetsz/ vehettek, mert ugye ez a felhívás mindenkinek szól aki elégedetlen.

Üdv!
Részemről nem nagyon szerencse.. Szoktam én is olvasni a hozzászólásaidat ezért tudom ,hogy te egy igazi nagyokos vagy aki mindenhez is ért és akit sokan tisztelnek itt a fórumon... (Legalábbis a régin ahol még sokan voltak tagok) Ne haragudj de én nem tartozom közéjük és a   macskáimat sem érdekli ,hogy mit gondolsz.. Nyugodtan használd azt a tiltás gombot az a funkció ezen az új fantasztikus fórumon is biztos működik.. :)
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

jani300

Idézetet írta: Kidwick Dátum 2025 június 12, 22:47Üdv!
Részemről nem nagyon szerencse.. Szoktam én is olvasni a hozzászólásaidat ezért tudom ,hogy te egy igazi nagyokos vagy aki mindenhez is ért és akit sokan tisztelnek itt a fórumon... (Legalábbis a régin ahol még sokan voltak tagok) Ne haragudj de én nem tartozom közéjük és a   macskáimat sem érdekli ,hogy mit gondolsz.. Nyugodtan használd azt a tiltás gombot az a funkció ezen az új fantasztikus fórumon is biztos működik.. :)

Szia ! Ez lenne itt az első hozzászólásom .
Svejk szerintem nem érdemelte meg hogy ilyeneket írjál neki ...
Korrekt ,türelmes embernek ismerem .
A műszaki tudását sem lehet elvitatni .
További szép napot kívánok !

Motoros

Most értesültem, hogy holnap 14.én szombaton a Kőrösi Csoma Sándor műv. házban  nagy tali lesz, olyan ami évente csak egy van.

A hirdetés a facebookról kopizva:

Kedves érdeklődők!!!!!!
Azok akik már péntek este szeretnének bepakolni az 1-es és 2-es terembe, legkésőbb 19:00-21:00 óra között megtehetik. A folyosón és az aulában már előtte is folyik az asztalok rendezése. Már sokan jeleztétek az asztalfoglalásokat, aki még nem tette meg kérem hívjon fel!
Információk az évente egyszer megrendezett Nagy Budapesti Rádiós Találkozó és Börze a Kőrösiben (BURABU helyett.) Budapest Kőbánya Szent László tér 7-14. Kőrösi Kulturális Központ ( Volt Pataky István Művelődési Ház)
2025.06.14. szombat 7:00-14:00 óráig.
A rendezvény kibővített helyen és időben kerül megrendezésre.
I. terem 14:00-ig
II.terem 14:00-ig
V. terem 14:00-ig
VIII. terem 14:00-ig
Folyosó 14:00-ig
Aula ! 13:00-ig ( követő rendezvény miatt)
A helyiségek az Aulából egy nagy folyosóról nyílnak, gyakorlatilag az egész földszint.
Kb. 200 méter asztalt tervezünk felállítani.
Előtte napon pénteken délután, este rendezzük be a termeket asztalokkal, székekkel.
Aki szeretne már péntek este bepakolhat.
Büfé van, a környéken a parkolás ingyenes. A rendezvény támogatása a szokásos. Karszalag 1000.-, asztal 1500.- mérettől függő. A bejárat akadálymentesített, hozott kiskocsival a nehezebb tárgyak könnyen behordhatók.
Az asztalokat nálam lehet, kell előre lefoglalni a tervezés megkönnyítése miatt.
Fel fogom őket iratozni, hogy mindenkinek jusson kívánt hosszúságban asztal.
Minden elektronika iránt érdeklődő látogatót és börzeárust nagy szeretettel várunk!
Szegedi Sándor
Hívjatok!
06309585089

gaben

Idézetet írta: Kidwick Dátum 2025 június 12, 22:47Üdv!

Ezzel az írásoddal rögtön az utolsó figyelmeztetést is megnyerted.
Ha nem tudsz beilleszkedni a fórumba, akkor csak egy választásod marad...

Kidwick

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 június 13, 16:10Ezzel az írásoddal rögtön az utolsó figyelmeztetést is megnyerted.
Ha nem tudsz beilleszkedni a fórumba, akkor csak egy választásod marad...
értem... Akkor a szabad véleménynyilvánítás sem megengedett..
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

kgl

Üdv mindenkinek.

Eléggé leült a fórum, talán azért mert kevesen látogatják rendszeresen. Talán egy videó témát is érdemes lenne csinálni, például ahova elsősorban gépépítéssel, megmunkálással kapcsolatos youtube videókat lehetne berakni, de akár lehetne más témában is videó. Talán így sűrűbben látogatnák a tagok a fórumot és kicsit felpezsdülne az élet.

Egy szép gépítésről most találtam egy videót, valami hasonlóra gondoltam. 

Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

gaben

Idézetet írta: kgl Dátum 2025 június 22, 13:29Üdv mindenkinek.

Eléggé leült a fórum, talán azért mert kevesen látogatják rendszeresen. Talán egy videó témát is érdemes lenne csinálni, például ahova elsősorban gépépítéssel, megmunkálással kapcsolatos youtube videókat lehetne berakni, de akár lehetne más témában is videó. Talán így sűrűbben látogatnák a tagok a fórumot és kicsit felpezsdülne az élet.

Egy szép gépítésről most találtam egy videót, valami hasonlóra gondoltam. 

Mindenkihez megérkezett a jó idő, a téli időszakhoz képest nagyságrendekkel több a teendő a kertben, felújítás kívül-belül, nyaralás, ballagás, érettségi, megint nyaralás és szüntelen kerti munka.  :Q
Legalábbis nálunk ez a helyzet, szóval bátran mondhatjuk a hobby terén uborkaszezon van.  ;)

Viszont nagyon várom már, hogy újból nekifoghassak a félbemaradt projekteknek, addig is sok energiát és szép nyarat kívánok mindenkinek!  wave.gif

ui: az ötlet nem rossz a videókról, de ez olyan szinten átláthatatlan lenne, hogy jobb ha mindenki maga keresi meg a Youtube csatornán a kedvenc műsorait és ott menti el

Rabb Ferenc

Nyomógomb

A nyomógomb tulajdonságait nem ismerem, de az "azsiacenter.com" "csapatot" sajnos igen. Pár éve rendeltem tőlük egy akármit, gondolván, itt vannak az újpalotai Ázsia Centerben, pár nap és kapom a cuccot. Hát NEM!

Valahol Óbudán volt egy sokemeletesben a székhelyük (vagy inkább csak a székük) A fizetés utáni visszaigazolásból derült ki, hogy jó esetben másfél hónap a szállítási idő. Gyakorlatilag megrendelték Kínából az én címemre.

Balga módon utólag rákerestem a neten és kiderült - ha én rendeltem volna meg, ugyanennyi idő alatt kapom, de kb harmad áron.

Persze az is lehet, hogy azóta ők a mintakereskedők...

ORCA17

Szerbusztok!
Tetszik az új arculat, gratulálok a munkátokhoz.

Segítséget szeretnék kérni, nem CNC téma.
Olyan fórumtag és vagy ismerőst keresek, aki Balatonlellén lakik, vagy épp ott üdül (és olvassa a fórumot) van ismerőse.
Van ott egy bolt/mintaterme, Motolux Magyarország néven. 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 240.

Annyi lenne a kérés, hogy nyitva szokott-e lenni. Rendeltem E-mailben tőlük 6db 12V/22A zselés akkut a tőlük vásárolt
Motolux E-ceo két személyes robogómba. Nem válaszolnak az mailra, telefon kicseng, de nem veszik fel kb. 10 napja.
 Ha valaki tud segíteni, hogy mi a helyzet a boltot illetőn, esetleg nyári szünet? Nagyon megköszönném.
Itt van a motor szét berhelve. nem természetes a mosolyom már...75 évesen már nem igen biciklizgetek sehova.
Barátsággal és köszönettel
Csaba
06/54 401 823
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!