Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Csevegő

Indította gaben, 2025 március 17, 22:07

Előző téma - Következő téma

lipotium

Nem lehetne itt is úgy, mint szinte minden más fórumnál, hardverapró, index fórumok, akár a régi CNC fórum, hogy a rendezés ne a legrégebbitől induljon? Tehát mindig a legújabb hozzászólás legyen legfelül? Ahogy nőni fog a fórum, előbb utóbb probléma lesz az áttekinthetősége.

rty42

Természetesen megoldható:
Profil (bal felső sarok) / Kinézet és elrendezés / Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül (becsekkelni és jobbra lent "profil módosítása" gombbal elmenteni)

lipotium

Idézetet írta: rty42 Dátum 2025 május 14, 21:53Természetesen megoldható:
Profil (bal felső sarok) / Kinézet és elrendezés / Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül (becsekkelni és jobbra lent "profil módosítása" gombbal elmenteni)

Köszönöm!

Vetesi75

Idézetet írta: lipotium Dátum 2025 május 14, 21:55Köszönöm!
Akkor nem voltam egyedül ezzel a problémával. Két nap kellett, hogy önállóan rájöjjek.  [#falbav]

do3om

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 május 11, 08:59Üdv mindenkinek az új fórumon!  wave.gif
Ez inkább a szerkesztőknek is szól.

Hát baszki a piac része borzalmas! (adok veszek)
Külön kell mindenkinek topikot indítani, egyenként nézegesd végig mi van benne.....
Kép nem tartozik a topik címhez, csak hogy eladó dolgok, ennyi fér ugye bele. Egy időrabló az átnézése!
Szerintem nagyon elbaszták így, én nem adott emberek cuccaira vagyok kíváncsi hanem szépen minden nap átpörgettem egyben az egészet mi volt új, ott a kép, leírás, látni meddig van friss ha folyamatosan nyomon követed.
Nem tudom más hogy van vele de ez így nem lesz jó.
Teljesen felesleges mindenkinek külön téma!

Utóirat mert első hsz amit írtam ide
Mivan????
Fordítva van a számozás??
Katasztrófa már ne haragudjatok meg.
Szóval az új hozzászólás a legutolsó

Másnak mi a véleménye?

do3om

Huuu
Ezért komolyan kár volt. [#falbav]
Csak most nézem hogy más is reagált már.
Átvette valami kezdő tapasztalatlan az oldal kezelését, másra n em is tudok gondolni. [#fejvakaras]

TBS-TEAM

Idézetet írta: do3om Dátum Ma - 08:23Ez inkább a szerkesztőknek is szól.

Külön kell mindenkinek topikot indítani, egyenként nézegesd végig mi van benne.....
Kép nem tartozik a topik címhez, csak hogy eladó dolgok, ennyi fér ugye bele. Egy időrabló az átnézése!
Szerintem nagyon elbaszták így, én nem adott emberek cuccaira vagyok kíváncsi hanem szépen minden nap átpörgettem egyben az egészet mi volt új, ott a kép, leírás, látni meddig van friss ha folyamatosan nyomon követed.

Mivan????

Másnak mi a véleménye?

Profilod fülön be tudod állítani, hogy a számozás merre menjen.
Kinézet elrendezésen belűl.

József

gaben

Mivan????

Másnak mi a véleménye?

Köszi a kulturált bejelentkezést, látom téged is kizárólag az adok-veszek érdekel, a többi értékes tartalom már kevésbé.

pcs

Mivan????

Másnak mi a véleménye?
Sokat tud az eszköz, sajátos jellemzőkkel (előnyökkel, hátrányokkal). Nagy előnye, hogy személyre lehet szabni a működését.
Érdemesnek tartom kiismerni és beállítani a saját igényeknek megfelelően.
 Pl, próbáld ki a lap alján található legutolsó hozzászólások linket

Én köszönöm az adminok és fenntartók állhatatos munkája biztosította lehetőségeket!

D.Laci

Mivan????

Másnak mi a véleménye?

Javasolnám előbb átolvasni az olvasatlan hozzászólásokat!
Majd azt értelmezni!
A megfelelő beállításokat elvégezni!
Ha ezután sem megy nyúgottan lehet a "Segítség kérése" - "Segítség, béna vagyok!" topikban segítséget kérni! :)
Ha ez degradál téged akkor jó lesz itt a csevegöben is. :)
Halkan megjegyzem, lehet törölni is a hozzászólást :)

onagy

A megszokottól eltérő gondolkodásra késztetés, a változás mindig kihoz az emberből valamit, aminek azért nem mindig kellene megnyilvánulni. Megértem a dühös kereskedőket, mert a piac/piactér változott és alkalmazkodni kényszerülnek, dehát ez van, amennyi pénzt vagy munkát ők beleöltek az új vagy régi fórumba nem hiszem, hogy feljogosít akárkit a követelőzésre. Valszeg a havi fb előfizetésükért több/jobb szolgáltatást kapnak, ahhoz szoktak. Ezért a véleményért nyugodtan köpjön szembe az, aki feljogosítva érzi magát erre.
Én nem gondolom azt hogy ennek a fórumnak a mozgatórugója a piactér kellene legyen, boncolni kellene dolgokat ha más éppen nincs, Jani ízes sztorijait olvasni, Tiborral vitatkozni , dicsekedni azzal amit épp létrehoztunk vagy szereztünk meg hasonló dolgokon ötletelni.
A fórum majd megnyugszik, átalakul, akinek ez nem jó majd új frakciót alapít máshol, valahogy megoldja.
Személy szerint nekem ez a hely - meg a régi is szórakoztatást nyújt, mert erre is jó.
O.     

szabad paraszt

HMiklos most az adok-veszekben ugy inditott egy topikot, hogy a topik neve az eladando termek neve es nem az, hogy HMiklos elado dolgai. Szerintem ez egy jo modszer lehet addig, amig meg nem oldodik az aggregalt nezet problemaja (ha megoldodik egyszer egyaltalan).

bundyland

Hogy őszinte legyek, nekem az ég világon semmi bajom az adok veszek-el, sőt van olyan része amit jobbnak is tartok az előzőhöz képest.

svejk

Hozzászólás alján levő  bistabil tetszik/nem tetszik logikájára valaki rávezetne?
Nem lehetne inkább két ikon? Vagy ez is az SMF sajátossága?

rty42

Ez így van az SMF-ben natívan megoldva.

szívecske + Tetszik   -> ha rákattintasz azzal lájkolod

törött szívecske + Nem tetszik -> ha rákattintasz azzal visszavonod a lájkot.

(igen, szokni kell hogy amit lájkolt az ember ott látszik törött szív és amit nem ott a rendes szív, de vagy az állapotot jelzi ki a felirat, vagy hogy mit csinál a link ha rákattintasz (esetünkben ez van), vagy terjengősen magyrázkodik...)