Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

y5btj4th3

Sziasztok időhiányában segítségeteket kérem. Nem tudna valaki kisegíteni egy 3d puzzle spongyabob rajzal ??? keresztfiamnak kellene mikulasra elkészítsem......köszönöm előre is

2dbfy8y

Köszönöm a segítséget, kaptam még egy infót is, azért valamit talán össze lehet belőle hozni! [#worship]

y5btj4th3

Nincs meg senkinek a spongyabob Autocad rajza ?????  

2dbfy8y

Szia!

Szerintem dobj egy mailt forgácsolónak, ne forgácsoló84-nek!
Hátha ő tud, vagy segít neked!

yb8iik8sz

3D spongebob van a neten, bár nem pont AutoCAD formátumban:http://www.3dmodelfree.com/models/27264-0.htm, http://thefree3dmodels.com/stuff/characters/spongebob/14-1-0-2785

vektor spongebobom meg van, bármelyik spongyabobról.
De miért AutoCAD rajz, és mit értesz alatta?  

y5btj4th3

szia Plk dxf kiterjesztes kellene mert csak azt tudom bekomvertálni .Nem hobby cnc..ipari gép

y5btj4th3

ja bocs nem írtam 3d puzzlet akarok csinálni azértkell DXF be

dezs

Hová lett a kép alsó része. Egészben sokkal érdekesebb...

000000000

Te, betyár :))
Te, tudsz valamit ……….

De, szex és politika száműzve innen. Mert az megosztó [#nemtudom][#nevetes1]

dezs

Tudom, tudom. De akit érdekel, a barna Melissa, a szőke Estee....

000000000

Már, úgy látom én is, hasznosabb lett volna az eredeti teljes képet berakni. Kommentár nélkül.[#eljen][#nevetes1]

RogerCo

000000000

No, ezek tudnak valamit.
Legalábbis, hozzám képest :))

6fabbzvm