Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

érdeklődtem a gyártónál kb 2,5 hónapja kezdtem folyamatosan 2-3 naponta keresem, többnyire nem veszi fel a telefont, 2,5 hónap alatt jutottam odáig hogy adott egy fájlt amit egyenlőre senki nem tud megnyitni, ez a nagy segítség eddig, de 4 éve rossz a kártya, ez meg a tény, ennyit Tóth úr-ról, persze azért szokott néha segíteni is. mondjuk azért az 5milláért amit a gépért kért szerintem beleférne több segítség is mert a külföldi telefonszámlákat is én fizetem ami csak a mostani 2,5 hónapi számla közel 80 euró eddig és még a kártya sehol pedig rendeltem tőle 2őt is hogy legyen tartalék is de még csak le sem lett adva a rendelés a kártyakészítőnek több mint 1 hónap elteltével, indoklás, most sok a munka," a régi ügyfél most már le van rosszva, kifizette a gépet, majd ha lesz idő segítünk" azért ez elég szomorú egy olyan embertől aki tudásszinten az élmezőnyben van de akkor sem fogom senkinek dicsérni, sem ajánlani. igen, dühös vagyok rá mer egy ilyen értékű gépnek nem szabad hónapokig, évekig állnia,trükközéssel munkára fogni, ez szégyen a gyártó részéről, szerintem, ami fontos, nem ingyen kérem nehogy valaki azt gondolja, természetesen kifizetem csak már egyszer működne rendesen minden ezen a gépen de ez kb még 10 év, talán. vagy még több???

pbalazs

Szia!

Ez valami panel, ami tönkrement és próbáltál másikat rendelni? Ne nézzük meg, hogy esetleg javítható-e? Ha igen, gyere át az elektronika topikba, és megpróbálok segíteni.

000000000

kuv5p7226

000000000

Sziasztok!
Reliefeket honnan tudnék szerezni?  
Köszi.

000000000

[#ejnye1]
Egy helyen elég volt beírnod!!

000000000

Jó csak írták hogy próbáljam meg itt.

xfg6v697j

szerintem úgy értatték,hogy nézd át a megelőző hozzászólásokat.és találsz majd linkeket/ötleteket a relief beszerzéséhez.

000000000

T5-ös bordáskereket szeretnék tervezni, magasabb fogszámút, amelyet nem lehet csak úgy megvenni a boltban. Van valakinek 3D modellje, vagy ötlete tervező progira, vagy leírása a profil módosulásáról a nagyobb fokszámok esetén? Köszönöm

000000000

http://www.camnetics.com/geartrax/index.htm" TARGET=_fnew>geartrax
Valami ilyesmi érhető el vele:
http://i47.tinypic.com/35c51ep.jpg" border=0>
Ez egy hajtás tervezö plugin Cad redszerekre..autocad..solid edge...solidworks tud ráépülni a geartrax vagyis alkatrész 3d modelt generál pár lényegesebb számitó paraméterezés alapján! [#eljen]

yt36cm40d

Sziasztok szeretnek megprobalkozni hajo modell epitessel, ehhez kellene kis segitseg megpedig dxf  tamogatas formajaban  :) Golden Hind, vagy Hms Pandora stilusu hajot szeretnek epiteni...
Elore is koszi
Udv

s7manbs8

Utána ezt 3D nyomtatóval meg ki lehetne nyomtatni ?

000000000

spongebob puzle rajza meg van valakinek ?

RogerCo

Sziasztok, nincs valakinek vmi hasonló modellje, Depth map, bármi ? http://www.the3dstudio.com/thumbs_large/2005/05/10/3F2D193C-3533-4464-AEBC-036D67CD94A1_thumb.jpg" border=0>
A barátom esküvőjére szeretnék egy ilyet készíteni, erre kellene az idézet alá valami szép szimbólum [#wink]
http://cnctar.hobbycnc.hu/RogerCo/2012_08_07/emlek_.jpg" border=0>
Köszi:
Roger

RogerCo

A könyv megvan, szövegek is rajta, csak a gyűrűket keresem.