Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

c2nsu773m

9b6n3fn2n

Ez igen ez már cseresznye.[#eljen]

0i8bkxjf4

Na igen nagyon picit hasonlít a bükkre de csak nagyon picit.
Nézd meg a bükk olyan mintha "szőrös" lenne a cseresznye teljesen sima zöldes pirosas árnyalatú.

s2k5ycubj

Ha közelebbről megnézed a cseresznyét látszanak az erezetben a vékony de határozottan sötét kis,rövid csíkok. És sokkal több benne a piros,és főleg sokkal nehezebben szálkásodik,ezért szoktak belőle kézzel is faragni. Akár egy jó sípot,furulyát és egyebet,könnyű vele dolgozni.

xkbv3nx0d

bükkbe

http://www.fareklam.hu/sites/default/files/nagymo.jpg" border=0>

2dbfy8y

Nagyon szupi lett!
Gratula! [#eljen][#nevetes1]

kua93zk4w

svejk

A "gyűrődés" mit jelképez?
Domborzatnak nem passzol, talán a vármegyék határai?.  

xkbv3nx0d

igen... a régi vármegyék határainak körvonala

svejk

Ühüm.. nekem egy igazi részletes domborzatosra fáj a fogam. Olyasmire mint amilyen a földrajz-szertárakban volt műanyagból az általános iskolákban.

Rabb Ferenc

Az csak az egyik baj (egyébként a nagyobbik) A másik, hogy ezek a képek "árnyékolva" vannak. Minden hegynek mellette ott a sötét árnyéka.  Ez pedig megőrjíti az összes programot, amikor magasságelrérést akarok generálni a színekből.

Na persze azt sem értem, hogy melyik évszakban süt északról a Nap kishazánk földjére.

svejk

Tényleg, valóban! Néztem is hogy Somogyországban mit keres szinte mélyföld :)

000000000

A mai Magyarország domborzata, relief marásához tettem be az ArtCam topikba, ha érdekel valakit.