Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

yuagaci9g

Milyen elelmet hasznalsz benne?
Meddig tart?

.

Gyárfás Attila

SR1220, 3V-os. A gyári leírás alapján kb. 70 óra folyamatos.

yuagaci9g

Gyárfás Attila

Gyárfás Attila

Lassan halad sajnos. Most épp az apróbb alu dekor alkatrészeket csináltatom, amiből szinte már az összes készen lesz. J.héten pedig az usából és angliából kell pár alkatrészt megrendelni, mivel azokat nem tudjuk itthon, vagy elég költséges lenne legyártani. Most épp egy kis hibát próbálunk javítani. Ugyanis a cnc-n készült váz, test gyűrűire már rá van téve az alu burkolat belső rétege, mind a 2 fél. Minden pontos , a burkolat hossza is és a gyűrűk átmérője is. Viszont arra nem gondoltam, hogy a 2 félkör burkolat, -mivel nem tudtuk pontosan meghajlítani a körhajlítón, csak szemre- ,ezért nem fekszik rá rendesen a vázgyűrűkre, és ahol föltart- az összeadódva- a két végén nem ér össze a 2 félkör. Van vagy 3-3-mm rés. Így le kell szedni a gyűrűkből.

000000000

Nem is Xar ez, nekem nagyon tetszik, mi a váz anyaga, alu? Nagyon ötletes a szál feszítés nem kell szimmetrikus mechanika. Léptetős vagy szervó?  

ewssp032s

A vaz, sima 60*20 alu kockacso, eredetileg ugyterveztem atepitem, csinositom, de nem volt idom ra, kicsit el is hanyagoltam. Gondoltam, ha mukodik igy is el megy meg, es ennek mar tobb mint ket eve.

u3xrz0cut

besirkyjh

Szia  

Kockacso = zártszelvény ?

KoLa

KOCKACSŐ!!![#eljen]Ezt még nem hallottam!nagyon találó!
Copiright sophy!

ewssp032s

igen, bocs, nem ismerem a szakszavakat.

geforg

Vagy esetleg harmatának is szokták hívni a feltaláloja után

KoLa

Ez annyira jó hogy, 'csuda![#eljen]