Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

azért mert valaki bútor asztalos az még nem jelenti azt hogy könnyű neki mert ha nincs CNCje vagy nem ért hozzá akkor igen csak megizzad mire egy ilyet létrehoz, persze ez nem azt jelenti hogy csak CNCvel lehet ilyet csinálni.
gondolom evvel többen is egyetértünk.

Teaway

Ez mind igaz ... ezért írtam, hogy könnyebb, és nem azt, hogy könnyű.

7kcyndjdg

Szia, kérlek elárulod milyen festékkel fested az MDF-et? Ez fújva, vagy hengerelve van?
Nekem mindig beivódik a festék és csak a harmadik réteg takar rendesen. Köszi. Szuperül néznek ki a dolgaid, nagyon tetszik amit csinálsz.

bznc93pf5

ez fújva van, és 4 rétegben festve, az hogy mi a festék neve szerintem az mindegy, lehetőleg fára való és gyorsan száradót ajánlanék ha nincs szórófülkéd és szárítód.
először alaposan meg kell csiszolni, azután ha azt akarod hogy az éle is szép legyen akkor érdemes ecsettel lekenni az élét mert fújással nem tudsz annyit egyszerre rávinni, száradás után utána megcsiszolni az éleket azután mehet az első réteg alapozó az egészre azután megint csiszolni és ha szép lett a felület akkor jöhet az első fedőszín, száradás után nagyon finom csiszolóvászonnal kb320as, vagy csiszolószivaccsal csiszolni és ezután mehet megint egy fedőréteg és ha minden jól sikerült akkor gyönyörű a felület, persze ahhoz hogy igazán szép legyen a szórópisztolynak is jónak kellene lenni és egy festőműhely vagy kamra sem ártana vagy legalább egy tiszta pormentes helyiség vagy legalább fellocsolni vízzel a talajt festés előtt, és ha zárt hely akkor a festékpor elszívás sem ártana.
vigyázz a szép festés egy külön szakma, van aki több évig tanulja iskolában, iskola nélkül is lehet csak sok gyakorlás kell na meg sok pénz.

c2nsu773m

A kerekeket hogyan fulytad ki 2 szinüre?

PSoft

Gondolom,két darabból van a kerék.:)
Külön darab maga a kerék,és külön darab a dísztárcsa.
Vagy,... mégse?

Antal Sándor

Vagy netán öntapadós dekorfóliából pöpecül kimaszkolta,azután festette???

Gyárfás Attila

u3xrz0cut

Nem voltam gép közelben a hétvégén.[#vigyor2] !!! De látom Te alkottál megint!!
Profi vagy!!
[#worship]

bznc93pf5

két darabból van, külön festve azután ragasztva

bznc93pf5

bznc93pf5

minden szín külön darab, külön festve és utána ragasztva van.

svejk

Ez a műhely kint van Írországban?
Van honlapod is?