Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

DCNCD vezérlő program

Indította D.Laci, 2026 április 17, 21:46

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Elhanyagolható már a különbség.
Ki is veszem majd a figyelmeztetést.
Én most Sunixos kártyát használok, a Brainboxes kártya nem jobb annyival mint amennyivel drágább.
Ha van alaplapi azzal is ki lehet próbálni.

Idézetet írta: svejk Dátum 2026 július 18, 21:14No ezt csak ki kellene próbálni!  eljen.gif

Te valamelyik ajánlott LPT kártyával tesztelted?
Látványos a különbség a mezeiekhez képest?

Itthoni beszerzési forrás valamelyikre?

sanyi84

Lehet tudni valamit mikor jössz ki újra a demoval és a full verzióval?

D.Laci

~2 hét az újabb verzió!

Lesz már Mesa kártya támogatás, megpróbálom még Colorlight (Litexcnc) kártyával is.

Közben sok apró javítás és bővítések kerültek már bele.

Idézetet írta: sanyi84 Dátum 2026 augusztus 15, 00:07Lehet tudni valamit mikor jössz ki újra a demoval és a full verzióval?

sanyi84

Idézetet írta: D.Laci Dátum Ma - 09:00~2 hét az újabb verzió!

Lesz már Mesa kártya támogatás, megpróbálom még Colorlight (Litexcnc) kártyával is.

Közben sok apró javítás és bővítések kerültek már bele.

Nagyon szuper. Valamiért nem megy az oldal. Várom. Nem tudom mikor tudom gépre tenni de újabb gyöngyszem lesz. Gratulálok! Elég komoly munkát tettél bele. Ha egy dmg szerű bolondbiztos cuccot sikerül összehozni.... De már egy nct90 nek is örülne a szakma. Az eszterga rész nagyon tetszik. Igaz sajnos még nincs felkészített hardverem encoder fogadásához.

D.Laci

Köszönöm szépen, igyekszem! csak az idő :(
Újra elérhető az oldal.

Idézetet írta: sanyi84 Dátum Ma - 13:36Nagyon szuper. Valamiért nem megy az oldal. Várom. Nem tudom mikor tudom gépre tenni de újabb gyöngyszem lesz. Gratulálok! Elég komoly munkát tettél bele. Ha egy dmg szerű bolondbiztos cuccot sikerül összehozni.... De már egy nct90 nek is örülne a szakma. Az eszterga rész nagyon tetszik. Igaz sajnos még nincs felkészített hardverem encoder fogadásához.