Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

buta frekiváltó

Indította ANTAL GÁBOR, 2026 április 16, 18:00

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

keresek olyan régi buta frekiváltót  ami 1f betáp  ( 230 V  nem 3f  200 V mint a japánok ) és a kimeneti oldalon vagy nem figyeli  vagy kikapcsolható a fázis hiány érzékelés    A delta VFD-L  ( szigorúan L és nem EL ) az ilyen   tehát akár az is jó   már a 400 wattos is elég  ( a krémszínű )

OlyFlyer

Idézetet írta: ANTAL GÁBOR Dátum 2026 április 16, 18:00keresek olyan régi buta frekiváltót  ami 1f betáp  ( 230 V  nem 3f  200 V mint a japánok ) és a kimeneti oldalon vagy nem figyeli  vagy kikapcsolható a fázis hiány érzékelés    A delta VFD-L  ( szigorúan L és nem EL ) az ilyen  tehát akár az is jó  már a 400 wattos is elég  ( a krémszínű )
Mivel ez már régi, gondolom megoldottad mert csönd van... de azért kérdezek egyet.

Egy fázissal működő frekvenciaváltó sok van. Nekem egy Bosch Rexroth EFC 5610 van, már nagyon régóta használom és szerintem nagyon jó. Csináltam róla néhány videót is róla már régen, itt mutatok kettőt de több is van, UCCNC-vel és Mach3-vel is használom, illetve használtam, mert ma már a Mach3 nyugdíjba ment nálam sok éve.

De lehet hogy félreértettem amit írtál. A kimeneti három fázisból akarsz egyet kikapcsolni? Azt nem tudom akkor mi történik, de szerintem az nem lenne jó.