Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

http://moi3d.com/download.htm" TARGET=_fnew>SZABAD SZOFTVER RINO CLON

000000000

Használtam már ezt a MOI-t. Nagyon tetszett, de kb egy hónap múlva bejelentette, hogy sztrájkol és nem akar nekem tovább dolgozni. Így hát letöröltem és elfelejtettem....

000000000

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nem engedi magát mégegyszer feltelepíteni!!!! Pedig mindent megpróbáltam...

4mjnxdwuu

A regeditből is kiszedted???

000000000

Azóta már igen. Mivel megvan a RHINÓ3D is, ezért ha lesz majd időm inkább azzal foglalkozom majd. Nagyon kéne ugyanis. Persze az angol  doksija annak is kb. 500 oldal.

3vv2btrhv

Nyitassunk neki egy topikot , föleg a 4 tengelyes megmunkálás miatt !!  
Keten vagyunk már tudunk beszélgetni

000000000

Ha majd a téli hidegben mellszélességgel nekiállok, foglalkozok e témával. Egyenlőre csak néhány test áthatásával kísérleteztem felelevenítve ezáltal az egyetemi projektív geometria ismereteimet. És kész.... Akkor leszek belőle OKés, ha átrágom magam a többszáz oldalas angol doksin hasonlóan az ARTCAMhoz.

3vv2btrhv

fifp6rjch

Globalizáció!
Hát nem édesek? :O)

3vv2btrhv

NIELSEN a profil ügyben alu

fifp6rjch

Jaj! Köszi, pont most kérdeztem ismét :O)

fifp6rjch

Sajna nem találtam náluk ilyet, de még hasonlót sem :(

7vpav5d32

Syma,Lipro,Item,Isel,Maytec. Szerintem inkább olyan helyen találsz ahol lakás kiegészitőkkel foglalkoznak (Forest,SCH)

fifp6rjch

Item,Isel,Maytec már megvolt, Syma,Lipro még megnézem.
Az a baj, hogy elég érdekes a kialakítása, és még a méretek ias nagyobbacskák.
Tehát ha gyártanának is ilyet eledásra (mert gyártanak, csak készülékbe) akkor max. valami ipari ajtókerethez, vagy valami óriás hirdetőtábla kerethez gyátják.
Csakhát általában ezeket valami kóddal illetik és így elég nehéz rátalálni.

fifp6rjch

Életveszélyes ismét az SG!!!
Én már többet nem próbálkozok, már 3x dobott le, hogy nincs ilyen fórum.

Szóval Syma-t, Lipro-t még megnézem. Köszi.