Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Linkek

Indította gaben, 2024 április 10, 13:42

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Felrakom a teljes listát is:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/szakirodalom_linkek.txt

Érdekes ha felteszek valami újdonságot akkor azt kb egy tucatnyian töltik le, míg az aznapi egyéb letöltések akár százzal is megugranak. Azaz nem csak az újdonságot hanem a teljes listát is érdemes ismételten belinkelnem.

Kristály Árpád

Halihóóó Csuhás!

Valamiért a 107. nem tudom letölteni...nem találja az oldalt....

Köszönöm!

Üdv.: Árpád

Csuhás

Nálam működik. Próbáld légyszi újra. Kb 90Mb szóval lehet hogy lassan jön le. Ha továbbra sem megy jelezd, és újra felrakom.

r2u4n063m

Amennyiben nem vagy előfizető, egyszerre csak egy fájlt tudsz tölteni lefele, ha többet akarsz indítani, akkor azt fogja írni, hogy nem találja, mint tapasztaltad. Egy olyan hibaüzenet mondjuk jobb lenne, amiben azt írják, hogy várd meg, amíg az előző letöltést befejezted...

sasi

Nálam hibátlanul működik a letöltés lassú és gyors módban egyaránt.

Kristály Árpád

Halihóó Csuhás!

Sajnos....
Háromfajta böngészövel probáltam...egyikkel sem jön le....[#confused][#worship]

Kristály Árpád

Csuhás

Többünknél is működik a link.  
Holnap azért kerítek rá időt, és elküldöm neked valami nagy file küldő rendszeren az anyagot.

Kristály Árpád

Halihó Csuhás!

Megérkezett!

KÖSZÖNÖM!

Üdv.: Árpád[#eljen][#eljen][#eljen][#eljen][#wave][#worship][#integet2]

Csuhás

Ismét kaptam egy könyvet:

117
Óhegyi Albin
Palást- és furatköszörülés
MKK Technológia sorozat 1968
http://data.hu/get/5956557/OhegyiAlbinPalastEsFuratKoszorules.pdf

Kristály Árpád

Nekem megint nem találja a Google Crome....

r2u4n063m

Rövidesen megérkezik az emailedre[#kacsint]

595852ar

Na, utólag idetaláltam. :)
Nagyon jó a könyv, még egyszer köszi!

s7manbs8

sunraw

Sziasztok!
Van egy ilyen enkóderem:
COMPUTER CONVERSION SMR90-10HBS
Szükségem lenne hozzá doksikra. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Előre is köszi!