Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Székesfehérvári CNC találkozó

Indította gaben, 2024 április 09, 17:54

Előző téma - Következő téma

rotaryfun

Idézetet írta: kgl Dátum 2026 október 01, 16:50Fél óra alatt megtesz a vonat 150 km távolságot? Nem japán mágnesvasutak vannak itt.  :rohog
Ugye BP- i találkozót emlegettél, ebből az következik hogy addig nincs problémád. Amúgy Budapest Kelenföld - Szfehérvár kb 55 Km - Kelenföldre  meg metróval eljutsz bármely csomópontból, de ha Déli pu jobb neked akkor legyen 60 Km. Amúgy vannak szakaszok ahol tolja a 120-160 at is útközben és nem mágnes vasút :).  (de nem akarásnak nyögés a vége, nyögésnek meg többnyire be..arás) - örültem ha tudtam segíteni !

borvendeg

Idézetet írta: rotaryfun Dátum 2026 október 01, 20:10Ugye BP- i találkozót emlegettél, ebből az következik hogy addig nincs problémád. Amúgy Budapest Kelenföld - Szfehérvár kb 55 Km - Kelenföldre  meg metróval eljutsz bármely csomópontból, de ha Déli pu jobb neked akkor legyen 60 Km. Amúgy vannak szakaszok ahol tolja a 120-160 at is útközben és nem mágnes vasút :).  (de nem akarásnak nyögés a vége, nyögésnek meg többnyire be..arás) - örültem ha tudtam segíteni !
Mindegy hol van lesz akinek messze van...
Olyan nincs hogy nem fér be!