Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

CNC Szakembert Keresek Budapest Környékén Egy Apró Munkára

Indította M.G.H, 2025 december 06, 09:37

Előző téma - Következő téma

M.G.H

Üdv Mindenkinek!

Elnézését, ha nem a megfelelő módon és helyen teszem közzé ezt a posztot, új vagyok itt és nem értek a CNC-hez.

Azt szeretném kérdezni, hogy vannak e itt köztetek olyanok, akik kisebb egyszeri munkákkal foglalkoznak, elsősorban Budapest környékén.

Egy karóra apró lünettáját kéne minimálisan módosítani, de órás szakemberek nem foglalkoznak rozsdamentes acél megmunkálásával, így azt a tippet kaptam, hogy talán itt valaki tudna nekem segíteni.

Csatoltam a képet, amin az óra látható, a lünetta az a lapos acél gyűrű, ami körülveszi és lefogja az óra üvegét. Külső átmérője 35.5mm és ezt szeretném csökkenteni 0.5mm-el.

Bármely segítséget vagy iránymutatást nagy örömmel fogadok.

Köszönöm.

gaben

Hello,

amennyiben le lehet fogatni és be lehet mérni az átmérőt, sima ügy a módosítás.

M.G.H

Idézetet írta: gaben Dátum 2025 december 06, 16:11Hello,

amennyiben le lehet fogatni és be lehet mérni az átmérőt, sima ügy a módosítás.

Köszönöm, hogy írtál.
Te tudnál ajánlani valakit, aki foglalkozna ilyen munkával?
A lefogatás talán megoldható, de nem vagyok ismerős ezekkel a gépekkel, szóval nem tudom milyen befogási megoldások vannak, de szívesen elvinném megmutatni valakinek, aki ért hozzá.

gaben

Idézetet írta: M.G.H Dátum 2025 december 07, 00:01Köszönöm, hogy írtál.
Te tudnál ajánlani valakit, aki foglalkozna ilyen munkával?
A lefogatás talán megoldható, de nem vagyok ismerős ezekkel a gépekkel, szóval nem tudom milyen befogási megoldások vannak, de szívesen elvinném megmutatni valakinek, aki ért hozzá.

Ha meg tudod mutatni a darabot, akkor meg tudom mondani, hogy el tudom e végezni rajta a módosítást vagy sem.
Gyakran járok pesten, többit beszéljük meg privátban.