Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

gaben

Odébb van az még, de kipróbálom majd igen.
Azt hiszem maradok a vizes verziónál, nem bonyolítom egyelőre.
Valami olvasztótégelyt is kellene szereznem, fogóval, stb.

2f428kduf

Csak vigyázz, száraz legyen a forma. Én már menekültem futva a felrepülő alu. elöl. Megusztam, mire leért, már messze jártam.

gaben

Sok videót megnéztem már ezzel kapcsolatban és mindegyiknél szinte teljesen száraz a keverék, erre nagyon ügyelni kell.
Csak annyira lehet nedves, hogy tapadjon picit a nyomásra.

Mindenképpen próbaöntéssel kezdek majd. [#wave]

77fv9864z

Sziasztok!!!
Nagyon rég nem írtam. De mint egy hűséges eb, mindig látogatom a fórumot.Azért írok mert keresek olyan embereket, akik még szintén öntenek otthon bronzot, rezet, alumíniumot. Igazából egy két beszélgetés és pár link megszerzése a cél. Ha van köztetek olyanok akik tudnának egy kis időt szánni, hogy kérdezzek tőle egy két dolgot. Akár messengeren is, ha az egyszerűbb.
Megadom a fészbuk elérhetőségemet:

https://www.facebook.com/robert.turi.90

Keressetek meg, üdv mindenkinek,
Boldog új évet kívánok.
Túri Róbert

72r8ja9u7

Hello üdv minden profi magánzónak itt a fórumon !
Ide akartam irni és direkt. Keresek én is olyanokat, akik otthon képesek és tudnak, jó minőségben, aluminium előformát önteni.Az igényem 300 db EGYFORMA,alu-forma kiöntése, CAD rajz alapján.Tényleg elvárás a légbuborék nélküli öntvény ! Azért csak ennyi, mert kisérletezem és erre, ennyi darabszám, elég.
Ha kell alu anyag, azt esetleg tudok biztostani, 38kg erejéig.
Elsőbbként lássuk, kik vannak elvi vállakozó szellemmel,aztán mutatom a CAD rajzot (szigorúan csak a jelentkező email cimén)
Aztán kérem az árajánlatokat és ebből az pénzelőleg igényeket.